Kitap-Konuk-Kahve | Edebiyattan müziğe bir yolculuk: Kalben

Kitap-Konuk-Kahve | Edebiyattan müziğe bir yolculuk: Kalben
8 yaşında kendi şarkılarını yazmaya başladığı halde edebiyata yönelen Kalben biraz da ebeveyn yönlendirmesiyle “müziğin benim mesleğim olacağını hayal edememişim” diye ifade ediyor.

Yeşim Özdemir’in edebiyatın farklı alanlarında değerli eserler kaleme alan yazarları ve sanatçıları konuk aldığı 3K: Kitap-Konuk-Kahve programında bu hafta konuğu Kalben…

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Kalben’in serüveni edebiyatla başlıyor. Çocuk kitapları yazmaya başladığı sırada, dev salonlarda binlerce kişiye konser vereceğini henüz bilmiyor. Aslında 8 yaşında kendi şarkılarını yazmaya başladığı halde edebiyata yönelen sanatçı, biraz da ebeveyn yönlendirmesiyle “müziğin benim mesleğim olacağını hayal edememişim” diye ifade ediyor.

Daha sonra rotasını gönlünde saklı olana doğru kaydıran Kalben, kısa sürede müzik dünyasının sevilen isimlerinden biri oldu. 2022 yılının Ocak ayında, yarı otobiyografik romanı “Eski Dünyanın Yangını” kitabı aynı adı taşıyan albümle birlikte, sanatçının doğum gününde piyasaya çıktı.

Kitap-Konuk-Kahve’nin bu bölümünde Yeşim Özdemir ve Kalben, müzik ve edebiyatı birlikte konuşuyor.

Hem vodcast hem de podcast olarak yayımlanan Kitap-Konuk-Kahve’yi Kısa Dalga YouTube hesabından izleyebilir, tüm podcast platformlarından dinleyebilirsiniz…

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Podcast