Şirin Payzın CNN Türk günlerini anlatıyor 2: CNN Türk'e atanan kayyım

Şirin Payzın, yakın dönem medya tarihinin önemli bir kesitini, perde arkasında yaşananları, kanalın içindeki güç savaşlarını Kemal Göktaş’a anlattı.

· ·


Uzun yıllar CNN Türk’te habercilik yapan ve tartışma programları sunan gazeteci Şirin Payzın, yakın dönem medya tarihinin önemli bir kesitini, perde arkasında yaşananları, kanalın içindeki güç savaşlarını Kemal Göktaş’a anlatıyor:
* “Aydın Doğan ve Arzuhan Doğan Yalçındağ ellerinden geleni yaptılar ama Aydın Bey’i yanındakiler vergi cezası ve tutuklanmakla korkuttular”
* “Madem HDP’li çıkaramıyordum, MHP’li de çıkarmamaya başladım. Kendimce böyle bir denge kurdum.”
* “Bir gün Aydın Bey beni çağırdı, benim programımın deşifresi çıkarılmış ve bazı yerler kırmızı ile çizilmiş. Programdaki şakalaşma Aydın Bey’in önüne sakıncalı bölüm diye konulmuş. Bunu yapan Ankara’ydı.
* “Nevşin Mengü olayına bakılırsa bu isimlerin kim olduğu anlaşılır”
* “Ahmet Hakan’la diyaloğumuz yoktu. Ortak karar almıyorduk”
* İşten atılmamak için Sarayı devreye sokma girişimim olmadı.  
* “CNN Türk’ün içinden İbrahim Kalın’ın benim programıma çıkmasından rahatsız olan isimler oldu”
*  “Çok linç yedim, tehdit edildim, yine de CNN Türk’ü dişimizle tırnağımızla kurduğumuz için kalmakta ısrar ettik” 
* “Şimdinin NTV’sine ve CNN Türk’üne baktığımda ağlayasım geliyor.”
* “Demirören aldıktan sonra genel müdür olarak atanan Bora Bayraktar en büyük hayal kırıklıklarımdan biridir.”
* “CNN Türk’e kayyım olarak Demirören geldi, Demirören’e de kayyım A Haber’den kayyım geldi”

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.