Akar'dan 'Vur de vuralım, öl de ölelim' açıklaması: Terör örgütlerinden bahsettim

Akar'dan 'Vur de vuralım, öl de ölelim' açıklaması: Terör örgütlerinden bahsettim
AKP'nin Kayseri milletvekili adayı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganlarına verdiği yanıtla 'terörle mücadeleden bahsettiğini' söyledi.

Akar, Kayseri'de katıldığı aday tanıtım toplantısında salondan "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganlarının yükselmesi üzerine "Onun da zamanı gelecek, bekleyin" yanıtını vermişti.

Muhalefet milletvekilleri, 'hangi bağlamda söylenirse söylensin kutuplaştırıcı ifadeler kullanılmaması gerektiğini' ifade etmişti.

Ankara'da gazetecilere konuşan Bakan Akar, konuşmasında askerlerin PKK'yla mücadeledeki başarılarından söz ettiğini ifade etti.

Akar şöyle devam etti: "Gençler de burada slogan atıyorlar. Devamında da açık ve net şekilde görülüyor ki terör örgütlerinden, ülkemize yönelik tehditlerden bahsediyoruz. Biz terörle mücadele dedikçe, bu teröristlerin inlerine girdikçe başka yerlerden ses geliyor. İçeriden ses geliyor. Hayretle, üzüntüyle takip ediyoruz. Sözlerimden başka manalar çıkarmak iyi niyet değildir. Çarpıtmadır, gaflettir." (Kısa Dalga)

Politika