AKP'li Savcı Sayan'ın eyleme son verme planı: Askıda fatura ile Kılıçdaroğlu’nun faturasını yatıracağım

AKP'li Savcı Sayan'ın eyleme son verme planı: Askıda fatura ile Kılıçdaroğlu’nun faturasını yatıracağım
Ağrı'nın AKP'li Belediye Başkanı Savcı Sayan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun elektrik zamlarını protesto etmek için başlattığı eyleme 'son vereceğini' söyledi. Sayan, Ankara Belediyesi'nin askıda fatura uygulamasıyla Kılıçdaroğlu’nun borcunu yatırmak istediğini açıkladı.

Ağrı'nın AKP'li Belediye Başkanı Savcı Sayan, elektrik zamlarını protesto etmek için faturasını ödemeyen ve evinin elektriği kesilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun borcunu 'sözleşme numarasını öğrenirse' yatıracağını söyledi. Ülke TV'de dün gece bir programa katılan Sayan, Ankara'nın CHP'li Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın başlattığı askıda fatura uygulaması üzerinden Kılıçdaroğlu’nun faturasını yatıracağını öne sürdü.

Sayan şu ifadeleri kullandı:

"Yarın şöyle bir şey yapacağım. Biliyorsunuz Mansur Yavaş Bey askıda fatura şeyini başlatmıştı. Ben de ikinci ikametgâhı Ankaralı olarak, yarın sözleşme numaralarını öğrenebilirsem Kılıçdaroğlu'nun - o benden çok zengin, ihtiyacı yok da- karanlıkta kalmaması için internet üzerinden faturalarını ödeyeceğim. Mansur Yavaş'ın askıda fatura modeline katkı yapacağım, ben de bu ülkenin bir vatandaşıyım, o da bu ülkenin bir belediyesidir."

"Sözleşme numarasını öğrenebilirsem Kılıçdaroğlu'nun bütün faturalarını yatıracağım" diyen Sayan, "Zaten EnerjiSA da mecburdur gidip açmaya. Ben yarın mesaim başlar başlamaz araştırmaya başlayacağım. Kılıçdaroğlu'nu karanlıktan kurtaracağım" ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Gündem