Akşener'den 'aday' açıklaması: Milyonlarca gencin taleplerini duyuyor ve onu seslendiriyorum

Akşener'den 'aday' açıklaması: Milyonlarca gencin taleplerini duyuyor ve onu seslendiriyorum
İYİ Parti lideri Meral Akşener, 2 Mart'taki millet ittifakı toplantısına ilişkin değerlendirmede bulundu. Akşener "Milyonlarca genç ne diyorsa, ben onların taleplerini duyuyor ve onu seslendiriyorum" dedi.

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti’den oluşan millet ittifakının 2 Mart’taki toplantıda Cumhurbaşkanı adayını görüşeceği belirtiliyor.

2 Mart'ı Akşener istedi

HaberTürk yazarı Muharrem Sarıkaya "Cumartesi yapılan zirvede CHP lideri Kılıçdaroğlu, 'aday belirleme' konulu toplantı için daha ileri tarih önerirken, İyi Parti lideri Akşener’in talebi üzerine öne, 2 Mart tarihine alınmış" bilgisini paylaştı.

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı ise Akşener'le yaptığı görüşmeyi aktardı. Millet ittifakının deprem gündemli toplantısında adayın konuşulmadığını belirten Akşener, “Umarım ayın 2’sinde yapacağımız toplantıda konuşulur. O toplantının en önemli konusu bu olur herhalde” dedi.

Altaylı'nın “Peki adaylık konusunda oluşmuş bir fikir var mı? 15 gün öncesine oranla daha uzlaşabilir bir yerde mi masanın çevresinde oturanlar” sözlerine Akşener'in yanıtı şöyle oldu:

“Fatih Bey, ben konuşunca bozguncu muamelesi görüyorum. Kimseye saygısızlık etmeden, kimseyi kırmamaya çalışıyorum. Ama ne desem kabahat oluyor. Bu yüzden konuşmayacağım. Çünkü bu iktidardan Türkiye’yi kurtarmayı, sizin kızınızın, benim oğlumun, milyonlarca evladımızın güzel bir geleceği olmasının başka çaresi yok.

Bunun için susuyorum. Ama şunu bilin. Ben sizinle program yaptığımız gün nerede duruyorsam aynı yerde duruyorum. Türkiye’deki milyonlarca insan nerede duruyorsa orada duruyorum.

Milyonlarca genç ne diyorsa, ben onların taleplerini duyuyor ve onu seslendiriyorum. Ama konuşmayacağım.” (Kısa Dalga)

Gündem