Ali Koç'la diyaloğu gündem olan garson konuştu: Olay tamamen yanlış anlaşılma

Ali Koç'la diyaloğu gündem olan garson konuştu: Olay tamamen yanlış anlaşılma
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile diyaloğu gündem olan garson konuya dair konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bir garsona dağıttığı kokteyllerin içinde ne olduğunu bilmediğini düşündüğü garsonla diyaloğu sosyal medyada gündem olmuştu. O gün yaşananları anlatan Mertcan Kanmaz, “Şaka amaçlı söyledi, daha fazla linç edilmesini istemiyorum” dedi.

'Yüzde 99 içinde ne olduğunu bilmiyorsun'

Yanındakilerle konuştuğu sırada garsona "Ne bunlar?" diye soran Koç, garsonun "Kokteyl" yanıtını vermesinin ardından, "Ne var içinde? Seninle iddiaya giriyorum, yüzde 99 içinde ne olduğunu bilmiyorsun" dedi.

'Ali Koç olduğunu bile fark etmedim'

Beyaz TV'den Devrim Zengi'ye konuşan Mertcan Kanmaz yaşananlarla ilgili şunları söyledi:

"Biri arkamdan dokundu omzuma. Ali Koç içinde ne olduğunu sorunca ben de bilemedim. Bilemediğimi görünce 'bir iddiaya girelim' dedi. Videodan sonraki kısımda 'git öğren gel' dedi. Ben öğrendim ama sonra yanına gitmedim.

"Karanlıkta kim olduğunu da çok görmedim zaten. Ali Koç olduğunu bile fark etmedim. Biz orada günübirlik çalışıyorduk. Şirket videoyu atınca o kişinin Ali Koç olduğunu öğrendim. Milyonlarca da izlenmiş insan garip hissediyor."

'Ben kendimi suçlu hissettim'

"Olay tamamen yanlış anlaşılma. Gerçekten o amaçlı söylemedi. Şaka amaçlı söylemişti. Ben şahsen kendim yaşadığım için. Başkan öyle bir şey yapmadığı için ben kendimi suçlu hissettim.

Yanlış bir şey söyleseydi ben kendimi güzelce ifade ederdim. Daha fazla linç edilmesini istemiyorum." (Kısa Dalga)

Gündem