Ali Koç'tan Erden Timur'un Lale Orta iddialarına sert yanıt: Asıl konu bu yalanı nasıl bu kadar kolaylıkla dillendirebildikleri

Ali Koç'tan Erden Timur'un Lale Orta iddialarına sert yanıt: Asıl konu bu yalanı nasıl bu kadar kolaylıkla dillendirebildikleri
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'un "Lale Orta, Ali Koç'a VAR görüntüsünü gönderdi" iddiasına yanıt verdi. Koç "Bu şekilde bir görüntü gönderme olayı kesinlikle yaşanmadı. Ama burada asıl konu bu yalanı nasıl bu kadar kolaylıkla dillendirebildikleri" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un geçen gün A Spor'da yaptığı açıklamalarla ilgili Hürriyet'e konuştu.

"Yalandır, iftiradır"

Ali Koç, Timur'un, "Lale Orta'nın 3 Şubat sabahı VAR odasını yaptığı ziyaret incelensin. Lale Orta, Adana Demirspor-Fenerbahçe maçından sonra VAR odasından çektiği görüntüyü Ali Koç'a gönderdi" sözlerine "Lale Orta’nın VAR görüntüsü ya da herhangi bir görüntüyü bizzat tarafıma göndermesi ya da servis etmesi gibi bir olay katiyen gerçekleşmemiştir, külliyen yalandır, iftiradır" dedi.

"Bu kadar büyük yalana da akıl sır erdirmek çok zor"

Koç şunları kaydetti:

"Bu şekilde bir görüntü gönderme olayı kesinlikle yaşanmadı. Ama burada asıl konu bu yalanı nasıl bu kadar kolaylıkla dillendirebildikleri.

Çünkü ‘Kayıt var, olayı biliyoruz’ diyorlar, bu kayıt ya da görüntüler varsa Erden Timur’a kimlerden servis ediliyor. Bu servis edilme olayı varsa, bunu servis edenler bu kurguyu Erden Timur ile planlayanlar mıdır?

Kendileri de her zaman olduğu gibi bizi şaşırtmayacak şekilde bir yalanın parçası olmuşlardır. Bu kadar büyük yalana da akıl sır erdirmek çok zor, çok güç."

(Kısa Dalga)

Gündem