Asansörde cansız bedeni bulunan anne ve kızı, sevgili olmak isteyen komşunun öldürdüğü ortaya çıktı

Asansörde cansız bedeni bulunan anne ve kızı, sevgili olmak isteyen komşunun öldürdüğü ortaya çıktı
Manisa'nın Salihli ilçesinde oturdukları binanın asansöründe ölü bulunan Devrim Güler ile kızı Doğa Etyemez'in komşuları tarafından katledildiği ortaya çıktı.

Manisa'nın Salihli ilçesinde bulunan Kocaçeşme Mahallesi 63. Sokak'taki bir apartmanda bina sakinleri, 2 gün önce saat 08.00 sıralarında apartmanda oturan 48 yaşındaki Devrim Güler ile kızı 18 yaşındaki Doğa Etyemez'i asansörde hareketsiz buldu.

İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri anne ile kızının hayatını kaybettiğini belirledi. 2'si ilk eşinden olan 3 çocuk annesi Devrim Güler ile kızının cenazesi, Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cezaevine gönderildi

Olayın şüphelisi olarak Ankara'da yakalanıp, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edilen alt komşuları 57 yaşındaki Atalay Yüksel, suçunu itiraf etti. Yüksel, "Telle boğdum, cesetlerini asansöre koyup 4'üncü kata gönderdim" dedi. Cinayet şüphelisi Yüksel, adliyeye sevk edilirken, anne - kızın cenazeleri ise gözyaşları içinde toprağa verildi.

Cinayeti itiraf eden Atalay Yüksel, savcılıktaki ifadesinde Devrim Güler ile sevgili olmak istediğini belirtti. Atalay, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(Kısa Dalga)

Kadın