Ayta Sözeri’den Armağan Çağlayan’a: Kendimi affettirene kadar her saat başı arayacağım
Ayta Sözeri, kendisine “sitem” eden Armağan Çağlayan'a, "Söylediklerinde sonuna kadar haklı ama bu kadar değerli miymişim onun için? Kendimi affettirene kadar her saat başı arayacağım" diye yanıt verdi.
Şarkıcı Ayta Sözeri, kanser tedavisi gören Youtube programcısı Armağan Çağlayan’ın “beni aramadı” sözlerine yanıt verdi.
Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, " Hastalığım sırasında o kadar çok arayan soran yazan oldu ki, açıkçası bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Hepinize minnettarım. Ama iki kişinin aramaması beni çok üzdü, birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri. Bu sitem değil” demişti.
Armağan Çağlayan, iki ünlüye kırgın olduğunu söyledi: Sadece onlar aramadı...
2. Sayfa'nın haberine göre, Ayta Sözeri, Çağlayan'ın açıklaması için, "Armağan'ın paylaşımını bir arkadaşım attı. Ben böyle şeylere nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum. Ömrü boyunca sevdiklerini kaybetmiş bir insan olarak sevdiği herhangi bir şeyi kaybetmek istemeyen biriyim. Armağan Çağlayan hasta değil diye düşünmek istiyorum. Aradığım zaman da ne söylemen gerektiğini bilmiyorum. O yüzden de aramadım. Armağan haklı mı? Yerden göğe kadar haklı. Bir de gerçekten benden bu telefonu beklediğine de inanamadım. Yani ben bu kadar değerli miymişim onun için? Bundan sonra her saat başı kendimi affettirene kadar arayacağım" dedi.
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.
