'Bebek sahili' soruşturması: Tutuklanan erkek, cezaevinden izinli çıkmış
Beşiktaş’taki Bebek sahilinde öğlen saatlerinde Carmen Maria T. ve Özgür Kavi’nin açık alanda cinsel ilişkiye girdiği görüntüler sosyal medyada paylaşılmıştı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İstanbul Adli Tıp Şube Müdürlüğünden alınan rapor doğrultusunda Carmen Maria T.’nin kendisini beden ve ruh bakımından savunamayacak durumda olduğuna ilişkin kuvvetli şüphe bulunması nedeniyle şüpheli Özgür Kavi hakkında "Cinsel saldırı ve hayasızca hareketler" suçlarından işlem yapıldı.
Sulh Ceza Hakimliği şüpheli Özgür Kavi’nin tutuklanmasına, Carmen Maria T.’nin ise Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gözlem altına alınmasına karar verdi
halktv.com.tr'den Seyhan Avşar'ın haberine göre İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği’nde savunma yapan şüpheli Özgür Kavi, “Olay sırasında tiner kullandığım için kendimde değildim. Akli dengesinin yerinde olmadığını bilmiyordum. Normal şekilde davranıyordu. Ben zaten mahkumum. İzinliyim. Çok pişmanım” dedi.
Bebek sahilinde banka çıplak uzanan kişi gözaltında: Mülteci iddiaları yalan çıktı
Bebek sahilinde cinsel ilişkiye giren çift gözaltına alındı: Dans ediyorduk
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.