Behzat Ç. gelir, Ercüment Çözer kaçar

Behzat Ç. gelir, Ercüment Çözer kaçar
Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. dizisinin yeni sezonunun yakında ekranlarda olacağını açıkladı. Dizinin en sevilen 'kötü adamı' olan ve 'Saygı' adıyla kendisi de dizi olan Ercüment Çözer'i canlandıran Nejat İşler ise karakterine veda ettiğini açıkladı.

"Behzat Ç." ve BluTV'de izleyicilerle buluşan "Saygı" dizisinde 'Ercüment Çözer' karakterini canlandıran Nejat işler, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Ercüment Çözer karakterini artık canlandırmayacağını belirten Nejat İşler "Çok sevdiğim Ercüment Çözer karakterine veda ettim. Katkısı olan herkese teşekkürler. Daha yapılacak çok iş var" ifadesini kullandı

2010-2013 yılları arasında Star TV’de yayınlanan Behzat Ç., 2019’da BluTV’de ekrana döndü. Ancak 2. sezon öncesi anlaşmazlık çıkmasının ardından yeni sezon iptal edildi. Bunun üzerine dizideki 'Ercüment Çözer’in hikâyesini anlatan "Saygı" 2020'de ekrana geldi ve iki sezon devam etti.

Behzat Ç.'yi canlandıran Erdal Beşikçioğlu 15 Haziran'da yaptığı açıklamada dizinin yeni sezonunun çekimine başlayacaklarını duyurmuştu. Beşikçioğlu, kemik kadronun büyük oranda korunduğunu belirtmişti. Dizi, yine Blu TV'de oynayacak. (Kısa Dalga)

Yaşam