Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat seçildi

Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat seçildi
Hasan Arat ve Serdal Adalı'nın yarıştığı Beşiktaş'taki başkanlık seçimini 7271 oy ile Arat kazandı.

Beşiktaş Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün yeni başkanı oldu. Arat, rakibi Serdal Adalı'yı geçerek başkanlığa seçildi.

Hasan Arat, 7271 oy aldı. Serdal Adalı ise 4557 oyda kaldı. Arat, 21 sandığın tamamını önde bitirdi. 21 bin 219 üyenin olduğu Beşiktaş kongresinde 11 bin 785 üye oy kullandı. Bu sayı, kulüp için bir rekor niteliğinde.

'Beşiktaş bugün çok büyük bir demokrasi dersi vermiştir'

Arat ilk açıklamasında, "Beşiktaş bugün çok büyük bir demokrasi dersi vermiştir. Binlerce insan kuyrukta bekledi. Bu armanın ne kadar büyük olduğunu Türkiye gördü. Beşiktaş'ın yolu ve şansı açık olsun. Tüm camiamıza teşekkür ediyorum. Tüm yönetim kurulu üyelerimizle biz büyük bir takımız. İyi bir takımız. Bizim işimiz şimdi başlıyor. Bu gece bitmedi" dedi ve şunları ekledi:

bjk.png

'En kısa sürede Anıtkabir'e gideceğiz'

"Bugün benim hayatımda çok önemli tesadüflerin olduğu bir gündü. 46 yıl önce bir genç insan, bu camianın bir ferdi olarak hayaller kuruyor. Formanız burada duruyor. Seba'nın ikinci başkanı oluyorsunuz. Allah bugün şanlı Beşiktaş'ın başkanı olmayı nasip ediyor. Çok çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. En kısa sürede Anıtkabir'e gideceğiz. Bana bu onuru yaşatan canım Türkiye'm ve Beşiktaş'ıma teşekkür ederim. Yolumuz açık ve şansımız bol olsun."

Hasan Arat'ın listesi şu şekilde:

Hüseyin Yücel, Cüneyt Sezgin, Onur Göçmez, Yalçın Ayaydın, Mete Vardar, M. Kaan Şakul, Altın Mimir, Feyyaz Uçar, Işıl Zeybek, Ekrem Keçoğlu, Kadir Kılıç, Çağlayan Tuğal, Bünyamin Burak Aslan.

Adaylar Hasan Arat ve Serdal Adalı, projelerini şöyle anlatmıştı:

Serdar Adalı: Ekolojik kent projesi, Beşiktaş’ı mali yönden rahata çıkaracak. Gayrimenkul projesini değersizleştirmeye çalışsalar da bu Beşiktaş’ın kurtuluş, mali yönden rahata çıkma projesidir. Seçimi kazanacağıma emin olsam da kaybedersek ertesi gün gelirler bu projeleri kendilerine veririm. 10 seçim gördüm, stat dışında seçimden önce açıklanıp yapılan ilk proje olacak bizimki. Ben bu camiada Serdal Adalı’yım. Hiç kimseden ne izin alırım, ne de Beşiktaş icazet almamı gerektiren bir konu. Hiç de öyle har vurup harman savuran yapım yok. Kulübün parasını, bir kuruşunu ne lüzumsuz harcarım ne de harcatırım.

Hasan Arat: Plan ve programlarımız gayet hazır bir şekilde yola çıktık. Yönetim kurulu üyelerimiz işinin ehli insanlar. Camiamıza verdiğimiz sözleri kısa, orta ve uzun vadeli olarak gerçekleştireceğiz. Transfer için üç kulüple görüşme halindeyiz. Bu kulüplerde hedeflediğimiz oyuncular var. Transferleri çok hızlı şekilde yapacağız. Futbolu Feyyaz Uçar, Samet Aybaba ve Rıza Çalımbay yönetecek. Seçimden sonraki Fenerbahçe derbisi çok önemli. O günü başarılı şekilde geçtiğimiz takdirde şampiyonlukta Beşiktaş’ın ciddi şansı olmaya başlayacak. Pes etmek yok. Chelsea’den futbolcu alacağız, PSG ile altyapı anlaşması yaptık.

Beşiktaş Kulübü'nde yarış: Siyah-beyazlıların başkanı yarın belli olacakBeşiktaş Kulübü'nde yarış: Siyah-beyazlıların başkanı yarın belli olacak

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi veda etti: Trollere hakkımı helal etmiyorumBeşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi veda etti: Trollere hakkımı helal etmiyorum

(Kısa Dalga)

İlgili Haberler
Spor