Beşiktaş'ta yeni başkanın ilk hedefi taraftarın eski sevgilisi

Beşiktaş'ta yeni başkanın ilk hedefi taraftarın eski sevgilisi
Beşiktaş'ta yeni başkan Hasan Arat'ın, transferdeki ilk hamlesini, siyah-beyazlıların eski yıldızı Anderson Talisca için yapacağı öne sürüldü.

Beşiktaş'ın yeni Başkanı Hasan Arat, seçim öncesi Suudi Arabistan’a gidip Anderson Talisca’nın kulübü Al Nassr’la futbolcu transferlerinde iki kulübün birbirlerine öncelik sağlaması konusunda prensip anlaşmasına varmıştı.

Fanatik Gazetesi'nin yer verdiği haberine göre; başkanlık koltuğuna oturması sonrasında transfer için harekete geçen Arat’ın, önlerinde yaklaşık 1 aylık zaman olması sebebiyle ilk atağını Anderson Talisca için yapacağı bildirildi.

Devre arasındaki transfer döneminin hareketli geçmesi beklenen Arabistan’da kulüplerin, yine yüz milyonlarca Euro’luk anlaşmalara imza atması bekleniyor.

Al Nassr’ın da Anderson Talisca’nın bölgesine bir hamle yapması halinde Sambacı’yı göndermeye yeşil ışık yakabileceği konuşuluyor.

Beşiktaş’ın önceki başkanı Ahmet Nur Çebi de Talisca için girişimde bulunmuş ancak Al Nassr’dan olumsuz geri dönüş almıştı. (Kısa Dalga)

Spor