Çaykur Rizespor'dan hakaret ve tehdit: Provokatif girişimler foseptik farelerinin çığlıkları olarak tarihe not düşülecektir

Çaykur Rizespor'dan hakaret ve tehdit: Provokatif girişimler foseptik farelerinin çığlıkları olarak tarihe not düşülecektir
Çaykur Rizespor'dan yapılan açıklamada "Milyonlarca futbolseverin gol sevincini yaşamaktan imtina ettiği bir ortamda yapılan provokatif girişimler foseptik farelerinin çığlıkları olarak tarihe not düşülecektir" denildi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yarattığı büyük yıkımın ardından iktidara yönelik tepkiler artarken, Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinden “hükümet istifa” sloganları yükseldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘tehdit’ açıklamaları ve maçlar seyircisiz oynansın önerisinin ardından da, Çaykur Rizespor yönetiminden benzer bir açıklama geldi.

Açıklamada, “Milyonlarca futbolseverin gol sevincini yaşamaktan imtina ettiği bir ortamda yapılan provokatif girişimler foseptik farelerinin çığlıkları olarak tarihe not düşülecektir.” denildi.

Açıklamanın tamamında şu ifadeler kullanıldı:

“Türk sporuna hizmet etmeyi toplumsal bir sorumluluk anlayışıyla gerçekleştiren Çaykur Rizespor Kulübü, sporun dayanışma ve birleştirici yönüne katkı sağlamayı vatanseverliğin bir gereği olarak şiar edinmiştir.

Türk Milletinin yaşadığı büyük acı henüz çok tazeyken ve özlenen dayanışma ruhu ilk kez bu kadar yüksekken, birilerinin hazımsızlığına uşaklık yapmak Türk sporuna ihanettir.

Devletimiz ve milletimiz deprem bölgesinde yaraları sarmak için tüm gücü ile seferber olmuş iken tribünlerde alçakça provokasyona kalkışanları devletimiz de milletimiz de affetmeyecektir.

Milyonlarca futbolseverin gol sevincini yaşamaktan imtina ettiği bir ortamda yapılan provokatif girişimler foseptik farelerinin çığlıkları olarak tarihe not düşülecektir.

Milletimizin yaraları sarmak için büyük bir dayanışma içinde olmasından rahatsız olan lejyoner taraftar müsveddelerini şiddetle kınıyoruz.

Karadeniz gençleri olarak her zaman Aziz Milletimizin ve Devletimizin yanındayız!

Milletimizin başı sağ olsun.”

(Kısa Dalga)

Spor