‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ hangi platformda?

‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ hangi platformda?
2022 yılında ilk sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkan dizi, büyük beğeni topladı ve ikinci sezonu için sabırsızlıkla bekleniyordu. Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin yeni sezonu başladı.

Yayınlandığı 2010 yılından bu yana özel bir fenomen kitlesi oluşturan Behzat Ç. Maceralarına kaldığı yerden devam ediyor. BluTV’deki son hikayesi 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi', bugün ikinci sezonunun ilk bölümüyle seyircilerin karşısına çıktı..

Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Evliya Aykan, Burak Dakak, Ayça Eren, Derin Beşikçioğlu, Eray Eserol, Önder Selen ve Güven Kıraç’ın yer aldığı ekibe geçen sezon konuk oyuncu olan Özge Yağız ve Selen Öztürk yine eşlik ederken bu sezon kadroya Sergen Deveci, Alper Kut ve usta oyuncu Devrim Yakut dahil oldu.

Emrah Serbes'in Çekiç ve Gül adlı romanından uyarlanan ve yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın otururken, senaryo Ercan Uğur imzası taşıyor.

Dizinin galası yapıldı

Dizinin galası önceki akşam düzenlendi. Dizinin oyuncuları Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Evliya Aykan, Burak Dakak, Derin Beşikçioğlu, Önder Selen, Alper Kut, Selen Öztürk, Devrim Yakut ve Güven Kıraç'ın katıldığı galaya yapım ekibi ve sinema yazarları da katılım gösterdi.

Öte yandan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin ilk sezonunu Metaverse evreninde oluşturulan bir müzeyle karşılayan BluTV, dizinin ikinci sezonuna da CGI teknolojisi ve Ankara'yı birleştirerek başlıyor.

Proje kapsamında Behzat Ç.’nin ikonik eşyaları, CGI olarak Atakule’ye yansıtıldı.

(Kısa Dalga)

İlgili Haberler
Kültür Sanat