Davutoğlu: Bekle Erdoğan, hak ettiğin cevabı alacaksın

Davutoğlu: Bekle Erdoğan, hak ettiğin cevabı alacaksın
Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Erdoğan’ın kendisi hakkındaki sözleriyle ilgili “Bekle Erdoğan, bekle! Hak ettiğin cevabı bu akşam alacaksın” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisiyle ilgili sözlerine bu akşam yanıt vereceğini açıkladı.

Erdoğan, bugünkü grup toplantısında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu hedef almıştı.

Davutoğlu’nun kurucusu olduğu İstanbul Şehir Üniversitesi’ne işaret eden Erdoğan, “Bizden üniversite istediler. Ve ben başbakanım. Bunların vakfına üniversite tahsisi yaptık. Kendisi ne zaman ki başbakanlık koltuğuna oturdu. Ne yaptı biliyor musunuz; o tahsis yapılan yeri bilabedel vakfına mülk edildi. Türkiye'de bunun bir başka örneği yok. Bunu sen kalk milletimize bir anlat bakalım. Ve şimdi ben kullanmıyorum o ifadeyi tabii, Devlet Bey gayet güzel kullanıyor; malum ona ‘Serok Ahmet’ diyor. Bu tür işler yapıyor. Helalinden ne yaptın? Ve kurduğumuz üniversite ile başarı grafiğin ne? Yok. Şimdi biz de bu üniversiteyi bunların bu yolsuzlukları sebebiyle aldık. Devletimize mal ettik. Bu şehir üniversitesi şimdi devletimizin Marmara Üniversitesi'nin mülkü olarak hizmete devam ediyor” demişti.

Erdoğan’ın açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt veren Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, “Bekle Erdoğan, bekle! Hak ettiğin cevabı bu akşam alacaksın” dedi. (Kısa Dalga)

Gündem