Erdoğan'dan Ayşe Ateş'e: Hukuk devletinde hiçbir şey karanlıkta kalmaz

Erdoğan'dan Ayşe Ateş'e: Hukuk devletinde hiçbir şey karanlıkta kalmaz
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmede Ayşe Ateş'e "Hukuk devletinde hiçbir şeyin karanlıkta kalmayacağını söylediğini" aktardı.

Kısa Dalga - Ankara'da sokak ortasında öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmeye ilişkin açıklama yapmıştı. Ateş, Erdoğan'ın Adalet Bakanı Tunç’a harekete geçilmesi talimatı verdiğini belirterek, "Bugünden sonra katiller, katilleri koruyanlar ne yapacaklarını düşünmeye başlasınlar. Onları çok zor günler bekliyor" diye konuştu.

Görüşmeye ilişkin bir açıklama da Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ayşe Ateş'i dikkatle dinlediğini söyleyen Bakan Tunç, "Hukuk devletinde hiçbir şeyin karanlıkta kalmayacağını söyledi. Ve bağımsız ve tarafsız yargı huzurunda devam eden dava ve soruşturma var. Yargıya güvenilmesi gerektiğini söyledi. 22 tutuklu sanık var. 1 Temmuz’da duruşma başlayacak" ifadelerini kullandı.

Sinan Ateş cinayetine ilişkin tüm delillerin kamuoyu ile paylaşıldığını söyleyen Bakan Tunç, cinayete ilişkin ilk duruşmanın 1 Temmuz'da görüleceğini hatırlattı. (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem