Erdoğan'ın 'şerefsiz' sözlerine CHP'li Başarır'dan tepki: 'Yazıklar olsun sana da zihniyetine de!'

Erdoğan'ın 'şerefsiz' sözlerine CHP'li Başarır'dan tepki: 'Yazıklar olsun sana da zihniyetine de!'
CHP'li Ali Mahir Başarır, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın deprem bölgesindeki eksiklikleri eleştirenlere 'şerefsiz' demesine tepki gösterdi. Başarır tepkisinde 'Yazıklar olsun sana da zihniyetine de!' dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da depreme yönelik açıklamalarda bulunurken deprem bölgesindeki eksiklikleri belirtenlere 'haysiyetsiz, namussuz, şerefsiz' demişti.

Erdoğan'ın "Şu an itibariyle Hatay'ımızda asker, jandarma, polis toplamda 21 bin 200 personel görev ifa ediyor. Bununla ilgili olarak bazı haysiyetsiz, namussuz kişiler kampanya yaparak ‘Hatay'da asker, jandarma, polis göremedik’ gibi yalan yanlış iftiralar atıyorlar. Bizim askerimiz, jandarmamız, şereflidir; bu şerefsizlerin ağzına biz onları meze yaptırmayız" sözlerine CHP'li Başarır'dan tepki geldi.

"85 milyonun vicdanına bırakıyorum"

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımında Erdoğan’ın sözlerine yanıt verdi.

Başarır, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Depremin 3. gününde yetersizlikleri nedeniyle, kendisine ve iktidarına eleştiri yapan insanlara; şerefsiz diyecek kadar küçülen Recep Tayyip Erdoğan’ı 85 milyonun vicdanına bırakıyorum! Yazıklar olsun sana da zihniyetine de!” (Kısa Dalga)

Gündem