Fatih Portakal: Kılıçdaroğlu’nun Dark Web iddiası çok ciddi bir mesele… Hafife alınmaması gerekiyor

Fatih Portakal: Kılıçdaroğlu’nun Dark Web iddiası çok ciddi bir mesele… Hafife alınmaması gerekiyor
Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün gece Twitter'dan paylaştığı "Dark Web" iddiası, tartışılmaya devam ediyor. Gazeteci Fatih Portakal da Kılıçdaroğlu'nun iddiası çok ciddi mesele, hafife alınmaması gerekiyor diyerek "Yönetenlerin son zaman açıklamalarına bakıyorum korkutucu. Amaç ilk defa oy kullanacakları sandığa göndermemek, oy kullanmamalarını sağlamak olabilir mi?" diye sordu.

Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u uyararak "Dark Web" iddiasında bulundu. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından bir paylaşım yaptı ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u “Cambridge Analytica'cılık oynamak” ile suçladı.

Gazeteci Fatih Portakal'da bu iddialara ilişkin Kılıçdaroğlu’nun Dark Web iddiası çok ciddi bir mesele… Hafife alınmaması gerekiyor" yorumunda bulunurken "Cambrigde Analytica hadisesi ise hala hafızalarda. Fahrettin Altun reddetse de olmayacak, yapılamayacak şey değil. Yönetenlerin son zaman açıklamalarına bakıyorum korkutucu. Amaç ilk defa oy kullanacakları sandığa göndermemek, oy kullanmamalarını sağlamak olabilir mi? İnanmak istemiyorum ama kuşku da yok değil içimde. Her şey olabilir, o yüzden ilk defa oy kullanacaklar, gençler, tüm seçmenler sandığa. Böyle bir oyun düşünülüyorsa veya var ise bozmak da bizim işimiz. Haydi sandığa…" dedi. (Kısa Dalga)


Gündem