Fazıl Say'dan İmamoğlu'na bu kez de Fenerbahçe tepkisi: Orada dur, anca Rize milletvekili olursun

Fazıl Say'dan İmamoğlu'na bu kez de Fenerbahçe tepkisi: Orada dur, anca Rize milletvekili olursun
Koyu bir Fenerbahçeli olan besteci ve piyanist Fazıl Say, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la yaşadığı polemik nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sert bir dille eleştirdi.

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olmasıyla tanınan besteci ve piyanist Fazıl Say, gazetecilerle çekilen 'otobüs fotoğrafı' nedeniyle eleştirdiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'na bu kez de Ali Koç'la yaşadığı polemik üzerinden tepki gösterdi. Say, İmamoğlu'nun Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a verdiği yanıtın altına, "... Ama arkadaş İstanbul’un 3 büyük takımıyla da takışırsan, orada dur, anca Rize MV olursun. (Seçilirsen)" diye yazdı.

'ORADA DUR'

Say, şu ifadeleri kullandı: "İstanbul BB gereksiz ve şuursuz Trabzon-Rize mitingleri, yanında Nagehan, herkes şaşkın.. üzgün..Dengesizlik yetmemiş Kendi seçmenine “vız-tırıs-akıllı ol” filan. Ama arkadaş İstanbul’un 3 büyük takımıyla da takışırsan, orada dur, anca Rize MV olursun. (Seçilirsen)
@Fenerbahce"

İMAMOĞLU NE DEDİ?

İmamoğlukendisi için "İnşallah şu günler gelmez; Fenerbahçelilerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez" diyen Koç'a, Twitter hesabından şu yanıtı vermişti: "Koç Grubu YK BV. Ali Koç’un açıklamasını dinledim. “İmamoğlu Koç Ailesi’nin Projesidir” komplosunu yıktığı için teşekkürler. İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe’nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi’ne zarar vermemesi dileğiyle…"

SAY, RUBAİ DAVASINI DA HATIRLATMIŞTI

Fazıl Say hafta içinde de, İmamoğlu'nu Karadeniz gezisine davet ettiği gazeteciler nedeniyle eleştirip Nagehan Alçı'yı kast ederek şu ifadeleri kullanmıştı: "10 yıl önce yaşadığım Hayyam Retweet davasında, ceza almam için Televizyonlarda yaygara koparan, algı yaratan, ve ceza almamı da başaran gazeteci kadın, gönlümün en uzağında bile yeri yoktur. Ve onunla poz vermiş biri. O da o uzaklara gitti.
Şimdi ne olacak?" (Kısa Dalga)

Gündem