Friends ekibinden ortak 'Matthew Perry' açıklaması: 'Büyük bir yıkım yaşadık'

Friends ekibinden ortak 'Matthew Perry' açıklaması: 'Büyük bir yıkım yaşadık'
Matthew Perry'nin ölümünün ardından açıklama yapan Friends ekibi "Matthew'un kaybından dolayı hepimiz büyük bir yıkım yaşadık. Biz oyuncu kadrosundan daha fazlasıydık. Biz bir aileyiz" ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü dizi olan Friends’in yıldızı 54 yaşındaki Matthew Perry, 29 Ekim'de ani ve beklenmedik bir şekilde yaşamını yitirdi. Evindeki jakuzide cansız bedeni bulunan ünlü oyuncunun ölümü hayranlarını yasa boğdu.

Friends dizisindeki rol arkadaşları Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox ve Matt LeBlanc de Perry'nin ölümüne ilişkin ortak bir açıklama yayınladı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Matthew'un kaybından dolayı hepimiz büyük bir yıkım yaşadık. Biz oyuncu kadrosundan daha fazlasıydık. Biz bir aileyiz. Söylenecek çok şey var ama şu anda bu anlaşılmaz kaybın yasını tutmak ve bunu kabullenmek için biraz zamana ihtiyacımız var. Zamanla, elimizden geldiğince daha fazlasını söyleyeceğiz. Şimdilik düşüncelerimiz ve sevgimiz Matty'nin ailesiyle, arkadaşlarıyla ve onu dünya çapında seven herkesle birlikte."

(Kısa Dalga)

Kültür Sanat