Gökçek bu kez de savaş oyunu paylaştı: Ama gerçekte de böyle!

Gökçek bu kez de savaş oyunu paylaştı: Ama gerçekte de böyle!
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 'Pençe-Kılıç' harekatına atıfla Twitter'da 'savaş oyunu'ndan video paylaştı. Uyarılar gelince "Ama gerçekte böyle biliyor musunuz? Bir sefer de ben trolleyeyim istedim" dedi.

Sosyal medyayı aktif kullanan Melih Gökçek, hava saldırısına atıfla “Kılıç kınından çıkınca böyle oluyor” notuyla bir video yayınladı. Mesajlarını takip etmediği kişilerin yorumuna kapalı tutan Melih Gökçek, "Bu oyundan alınma bir video, silin" gibi yorumlar üzerine gülücük emojisiyle "Evet bu bir bilgisayar oyunu… Ama gerçekte böyle biliyor musunuz? Bir sefer de ben trolleyeyim istedim" açıklaması yaptı.

ekran-resmi-2022-11-21-08-04-10.png

Gökçek, daha önce de Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki çatışmalarda kaydedilmiş SİHA görüntüleri" diyerek oyun videosu paylaşmıştı.

Gökçek, Sözcü yazarı Murat Muratoğlu’nun yeni petrol rezervi bulunduğuna dair resmi açıklamaların ardından yayımladığı, “Adana’da bulunan petrolden sonra, Adıyaman’da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık Jelibon rezervlerine rastlandı” paylaşımını da ciddiye almıştı.

Gündem