Hamas militanları rehin alıp çıplak bedenini teşhir etmişti: Barış için düzenlenen müzik festivali için oradaymış

Hamas militanları rehin alıp çıplak bedenini teşhir etmişti: Barış için düzenlenen müzik festivali için oradaymış
Hamas tarafından rehin alınan 30 yaşındaki Shani Louk'un barış için düzenlenen bir müzik festivali nedeniyle Kibbutz Urim'de bulunduğu belirtildi.

Hamas'ın şiddetli saldırısının ardından militanların üzerine oturup alay ettiği, cansız ve yarı çıplak bedeni bir kamyonetin arkasında teşhir edilen kadının Alman bir dövme sanatçısı olduğu belirlendi.

30 yaşındaki Shani Louk, en az 480 kişinin ölümüne ve 3 bin 200 kişinin yaralanmasına neden olan sürpriz bir saldırıyla İsrail'e saldıran Hamas tarafından rehin alındığında barış için düzenlenen bir müzik festivalindeydi.

Cesedi bir kamyonun arkasında etrafında oturan militanlar ve tezahürat yapan, yanında koşan ve üzerine tükürenler grup destekçileri ile birlikte filme alındı.

alman.jpg

Louk’un 30 yaşındaki kuzeni Tom Weintraub Louk, Washington Post'a yaptığı açıklamada, kuzeni Shani Louk'un Hamas militanlarının Cumartesi sabahı Kibbutz Urim yakınlarındaki bir açık hava dans partisini basmasının ardından kaybolduğunu söyledi.

Saldırı haberleri gelmeye başladıktan sonra aile üyeleri Shani'ye ulaşmaya çalıştı. Louk, "Partide olduğunu biliyorduk. Cevap vermedi" derken aile Shani’nin Meksikalı erkek arkadaşına da ulaşamadı.

Shani’nin bir başka kuzeni bir rehin alma videosunda Shani'yi dövmelerinden ve uzun rasta saçlarından tanıdı. Videoda Shani, silahlı militanlar tarafından çevrelenmiş bir kamyonetin arkasındaydı.

Shani’nin kuzeni Louk "Hala umudumuz var. Ondan ve diğerlerinden Hamas sorumlu" dedi.

Hamas cesedin İsrailli bir kadın askere ait olduğunu iddia etmişti ancak dün gece MailOnline'a konuşan kuzeni Tomasina Weintraub-Louk cesedin Shani'ye ait olduğunu doğruladı: “Hiçbir şey duymadık. Olumlu haberler almayı umuyoruz. Bu kesinlikle Shani. Barış için bir müzik festivalindeydi. Bu ailemiz için bir kabus.” (Kısa Dalga)

Dünya