Hatay Valiliği, Ümit Özdağ’ın kente giriş yasağını kaldırdı

Hatay Valiliği, Ümit Özdağ’ın kente giriş yasağını kaldırdı
Sığınmacılara karşı sınıra mayın döşemek üzere Hatay'a gideceğini açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, valilik tarafından kendisine getirilen yasağın kaldırıldığını açıkladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Suriyeli sığınmacılara karşı sınıra mayın döşemek için gideceğini açıkladığı Hatay'da kendisine getirilen yasağın kaldırıldığını açıkladı. Özdağ, sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında, Hatay Valiliği'nin kendisine getirdiği kente giriş yasağını kaldırma kararı aldığını söyledi.

Özdağ, yaptığı bir paylaşımda da "Bugün Hatay Valisi, Anayasa'ya aykırı ve hukuksuz bir şekilde aldığı, Zafer Partisi'nin Hatay'a girişinin engellenmesi kararından, sizlerin ve demokrasiye inanarak bize destek veren herkesin iradesi karşısında geri adım attı. İşte bu TürkiyeninZaferi" ifadelerini kullandı.

Bir diğer paylaşımında da, "Hatay’a doğru yola çıkan değerli yurttaşlarımız lütfen evinize dönün. Türkiye’nin bütünlüğü, Anayasa, hukuk devletinin savunulması konusunda gösterdiğiniz hassasiyet için içten teşekkürlerimi, sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi. (Kısa Dalga)

Gündem