Herkes bunu merak ediyor: Prens Harry, anı kitabından ne kadar kazanacak?

Herkes bunu merak ediyor:  Prens Harry, anı kitabından ne kadar kazanacak?
Prens Harry'nin Prens Harry'nin anı kitabı Spare (Yedek) bu hafta yayımlandı. Şimdi herkes Harry'nin kitaptan ne kadar kazandığını merak ediyor.

İngiltere Kraliyet ailesinden ayrılarak ABD'ye yerleşen Sussex Dükü Prens Harry'nin Prens Harry'nin anı kitabı Spare (Yedek) bu hafta yayımlandı.

Independet Türkçe'deki habere göre yayıncı Penguin Random House tarafından yapılan açıklamada Harry'nin 416 sayfalık kitapta hikayesini "olduğu gibi, korkusuz bir dürüstlükle" anlattığı belirtildi. Resmi olarak yayımlanmadan önce İspanya'da sızdırılan Spare, Harry'nin kardeşi William'la olan kırılgan ilişkisinden annesi Diana'nın 1997'de ölümünden sonra yaşadığı zorluklara kadar çok çeşitli konuları kapsıyor. BBC'nin haberine göre, hiçbir rakam resmen doğrulanmamış olsa da, yayıncı Penguin Random House'un Harry'ye Spare için 20 milyon dolar avans ödediği söyleniyor.

Öte yandan ET Canada, Prens Harry'nin kitap anlaşmasının 4 kitap için 35 ila 40 milyon dolar ücretten ibaret olduğunu bildirdi.

The Independent yorum için Penguin Random House'la temasa geçti. Yayıncı, Prens Harry'nin kitap anlaşmasından ne kadar para kazandığını henüz doğrulamadı.

Dünya