İddia: Temel Karamollaoğlu SP Genel Başkanlığını bırakıyor

İddia: Temel Karamollaoğlu SP Genel Başkanlığını bırakıyor
Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan "Saadet Partisi’nde Temel Karamollaoğlu Genel Başkanlığı bırakıyor" dedi ve Ömer Ayhan ile Mahmut Arıkan isimlerinin genel başkanlık için ön planda olduğunu iddia etti.

Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, TV100'de katıldığı programda Saadet Partisi'ne yönelik kulis bilgisini paylaşarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Temel Karamollaoğlu'nun Saadet Partisi genel başkanlığını bırakacağını söyleyen Burhan, Ömer Ayhan ve Mahmut Arıkan isimlerinin genel başkanlık için öne çıktığını iddia etti.

Sinan Burhan şunları dedi:

"Saadet Partisi’nde Temel Karamollaoğlu Genel Başkanlığı bırakıyor. Saadet Partisi'nde bu haftadan itibaren il başkanları toplantısı yapılacak. İl başkanları toplantısında 'kimi aday göstermek istiyorsunuz?' diye bir yoklama yapılacak. Genel İdare Kurulu toplantısı yapılacak. Yüksek İstişare Kurumu var. En son kararı bunun başındakiler verecek.

Kimin ismi geçiyor derseniz. Şu anda 4 tane isim var. Birol Aydın, Mesut Doğan, Mahmut Arıkan ve rahmetli Cevat Ayhan'ın oğlu Ömer Ayhan. Burada 2 isim ön planda. Ömer Ayhan ve Mahmut Arıkan. Yeniden Refah Partisi ile birleşecekler mi? Birleşme yok." (Kısa Dalga)

Politika