Ivana Trump'ın resmi ölüm nedeni belli oldu

Ivana Trump'ın resmi ölüm nedeni belli oldu
ABD Başkanı Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump'ın ölümü hakkında Adli Tıp raporu açıklandı.

ABD'nin eski başkanı Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump'ın resmi ölüm nedeni belli oldu. New York Adli Tıp Kurumu'ndan yapılan açıklamada, 73 yaşındaki Ivana Trump'ın 'kazara' öldüğü sonucuna varıldı.

Raporda, Ivana Trump'ın gövdesinin üst bölümünden aldığı çarpma darbeleri nedeniyle yaşamını yitirdiği belirtildi. Adli Tıp'tan yapılan açıklamada daha fazla ayrıntı verilmedi.

Amerikan basını, Ivana Trump'ın New York'un Manhattan bölgesindeki evinde merdivenlerden düşmüş şekilde bulunduğunu yazmıştı.

Ivana Trump'ın, ölümü öncesinde Fransa'nın St. Tropez kasabasına tatile gitmek için hazırlık yaptığı ve aynı gün için kuaför randevusu olduğu ortaya çıkmıştı. Ancak bu randevuya gitmezken, saatler sonra bir çalışanı tarafından evindeki merdivenlerin altında, yerde yatar şekilde bulundu.

KORONAVİRÜSTEN ÇOK KORKUYORMUŞ

Ivana Trump'ın Covid-19 pandemisinde hastalanmaktan korktuğu için çok kapalı yaşamaya başladığı ve ilk kez ülke dışına çıkmayı planladığı belirtilmişti. Yakın arkadaşı Nikki Haskell, "Yarın St. Tropez'ye gidecekti. Bu, pandemiden beri ilk seyahati olacaktı. Virüsü kapmaktan korkuyordu" dedi. Page Six sitesine konuşan Haskell, Ivana Trump'ın pandemi nedeniyle tamamen kapalı yaşadığını ve hiçbir yere gitmediğini ekledi.

Donald Trump ve Ivana Trump 1977 yılında evlenmişti. Üç çocuk sahibi olan çift 1992'de boşanmıştı. (Kısa Dalga)

Dünya