İYİ Parti Ankara ve İstanbul adaylarını kısa sürede açıklayacak

İYİ Parti Ankara ve İstanbul adaylarını kısa sürede açıklayacak
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partisinin Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yerel seçim sürecine ilişkin açıklamada bulunan Zorlu, Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının, çok kısa bir süre içerisinde açıklanacağını bildirdi.

Zorlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde şimdiye kadar 12 büyükşehir, 17 il, 175 ilçe ve 20 beldede adaylarını açıkladıklarını hatırlatarak, şu ifadeleri kullandı:

"İYİ Parti’nin İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarına ilişkin "son durum nedir" sorusuna da, “Biz şu ana kadar 12 büyükşehir, 17 il, 175 ilçe ve 20 belde adaylarımızı açıklamış bulunuyoruz. Tek başına girme kararımızın ardından -benim bu ifadem çok önemli, adeta öyle görüyorum- Buz kırıldı yol açıldı. Artık İYİ Parti’nin önünün açıldığını ve milletimizin bizim bu kararlılığımızı samimiyetimizi hissederek bizimle birlikte bu mücadeleye doğru ilerlediğini görmekten memnuniyet duyuyoruz. Ankara ve İstanbul’a gelince son aşamaya gelindi. İkinci büyükşehrimiz konusunda da neredeyse çalışmalar tamamlandı. Öncelikle çok kısa bir süre içerisinde birkaç gün sürebilir belki, Ankara adayımızı milletimizin takdirine sunacağız. Sonra da İstanbul adayımızı açıklayacağız" cevabını verdi." (Kısa Dalga)

Gündem