İYİ Partili Paçacı'dan 'ittifak' sorusuna: Şu an işbirliği yapacak konu yok

İYİ Partili Paçacı'dan 'ittifak' sorusuna: Şu an işbirliği yapacak konu yok
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı, bugün itibariyle muhalefet partileri arasında işbirliği yapacak bir konu olmadığını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı ve Meclis seçimlerinin ardından İYİ Parti cephesinden Millet İttifakı'nın devam etmeyeceğine dair mesajlar gelmeye devam ediyor.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı, Meclis'te kaydını yaptırdı.

Paçacı, İYİ Parti'nin Millet İttifakı içindeki geleceğine soruyu yanıtladı.

İYİ Partili yönetici, ittifakın bir işbirliği olduğunu belirterek "Bundan sonraki süreçte doğal olarak muhalefet partileri kendi içerisinde bir işbirliği içerisine girerler" dedi.

Paçacı, adına 'ittifak' ve 'işbirliği' denebileceğini belirterek "Şu an itibarıyla gündemde işbirliği yapacak herhangi bir konu söz konusu değildir" ifadesini kullandı.

İYİ Partili yönetici, şunları kaydetti: "Ama önümüzdeki dönemlerde buna ihtiyaç duyulursa, yerel seçimler olur, ondan öncesinde bazı yasalarda olur, herhangi bir kıstas koymadan muhalefet partileri kendi içlerinde değerlendirme yaparlar. Şu anda herhangi bir işbirliğini gerektirecek konu yok; ancak olduğunda göreceğiz. Yerel seçimlere 10 ay var, 10 ay çok uzun bir süre." (DHA)

Gündem