İYİ Partili Şenol Sunat'tan 'istifa' iddialarına ilişkin açıklama: Ben yolumdan dönmem

İYİ Partili Şenol Sunat'tan 'istifa' iddialarına ilişkin açıklama: Ben yolumdan dönmem
İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat, kendisi hakkında çıkan ‘istifa’ haberlerini sosyal medya hesabından yalanladı.

İYİ Parti'de istifa dalgası sürerken dört milletvekilinin de ilerleyen günlerde Yavaş’a yakınlığı nedeniyle istifa edeceği ve söz konusu dört milletvekilinin arasında Manisa milletvekili Şenol Sunat’ın da adının geçtiği iddia edilmişti.

'Ben yolumdan dönmem'

İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat, söz konusu ‘istifa’ haberlerini sosyal medya hesabından yalanladı. Sunat, “Ben yolumdan dönmem. Partime ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e olan bağlılığım değişmez” dedi.

'Tamamen yalandır, asılsızdır!'

Sunat’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde;

“22.12.2023 tarihli (bugün) Cumhuriyet ve Yeni Şafak gazetelerinde yapılan ve şahsımın İYİ Parti’den istifa edeceğime dair sözde kulis bilgisi içeren haberler tamamen yalandır, asılsızdır! Kurucu kadrosunda olmaktan ve mensubiyetinden gurur duyduğum, birçok kademesinde görev aldığım İYİ Parti’mize şahsım üzerinden fitne sokmaya çalışan çevreler asla amaçlarına ulaşamayacaktır! Bu provakasyonu yapanlar bilmelidirler ki, ben yolumdan dönmem. Partime ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e olan bağlılığım değişmez. Cesurlar Hareketinin Hür ve Müstakil Neferlerine ve Büyük Türk Milletine saygılarımla."

senol-sunat.png

Ne olmuştu?

Geçtiğimiz haftalarda İYİ Parti kurucularından Durmuş Yılmaz, İYİ Parti Ankara Eski İl Başkanı Faruk Köylüoğlu, İYİ Parti Genel Kurul Üyesi Bahadır Erdem, İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, İYİ Parti Selendi İlçe Başkanı Ethem Erol ve İYİ Parti'nin Antalya milletvekili adayı Mesut Yılmaz da partiden istifa etmişti. Son olarak Ankara milletvekili Yüksel Arslan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifasını duyurdu. (Kısa Dalga)

Politika