İYİ Partili Oktay Vural'dan İmamoğlu’na: Tavşan tuzağıyla bozkurt avlanmaz

İYİ Partili Oktay Vural'dan İmamoğlu’na: Tavşan tuzağıyla bozkurt avlanmaz
CHP’nin iş birliği önerisini reddeden İYİ Parti’nin yerel seçimlere kendi adayları ile gireceğini duyurmasından sonra gerilim gittikçe yükseliyor. İYİ Parti Siyasi İşleri Başkanı Oktay Vural, Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı hedef alarak “İkisi de korkup, milletin isteğini kabul etmediler” diyerek tartışmayı alevlendirmişti.
Partide İmamoğlu’nu son olarak İYİ Parti Siyasi İşleri Başkanı Oktay Vural hedef aldı.

Vural X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Keşke kendi işine baksaydın. Kurumların kararı varken bunu dolanmak için iş çevirmeseydin. Detay dediği ise esas. Demokrasinin vazgeçilmez kurumlarına ve kurallarına uymayanın ne demokrasimize ne de millet iradesine ne de geleceğe hayrı olur. Oyun deşifre oldu. Şimdi de bu tezgahtan sıyrılmaya çalış. Sureti haktan görün…Yok öyle yağma… Tavşan tuzağıyla Bozkurt avlanmaz.”

İmamoğlu’ndan Akşener’in kendisiyle ilgili sözlerine cevap olarak “Ben söyleyeceğimi söyledim. Ben o defteri kapattım. Önüme bakıyorum. Süreçte şu an ifade edeceğim başka bir şey yok. Eski dost düşman olmaz. Küçük detaylar üzerinden konuşmayı artık uygun görmüyorum” ifadelerini kullanmıştı. (Kısa Dalga)

Gündem