Hatay'daki depremlerin ardından Millet ittifakı liderlerinden geçmiş olsun mesajı

Hatay'daki depremlerin ardından Millet ittifakı liderlerinden geçmiş olsun mesajı
Hatay’da meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremlerin ardından, Millet İttifakı liderleri geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Hatay’ın Defne ilçesinde bu akşam saat 20.04’te 6.4 ve ardından saat 20.07’de Samandağ’da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından Millet İttifakı liderleri geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Kılıçdaroğlu yayınladığı mesajında “Hatay’da peş peşe yaşanan, çevre illerde de hissedilen deprem nedeniyle bölgedeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarımız, yeni kayıpların yaşanmaması için.” ifadelerine yer verdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan da Hatay’da bu akşam yaşanan 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki iki depremin ardından geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Babacan’ın sosyal medya hesabında paylaştığı mesaj şöyle:

“Az önce Hatay’da olan ve çevre illerde de şiddetle hissedilen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor, can kaybı yaşanmamasını temenni ediyorum.”

Akşener ise sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Yaralarımız bu kadar derin, acılarımız bu kadar tazeyken her sarsıntı haberinde yeni bir üzüntü yaşıyoruz. Hatay’da gerçekleşen deprem dolayısıyla milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; Can ve mal kaybı yaşanmamasını diliyorum. Rabbim aynı acıları bir daha yaşatmasın…”

Karamollaoğlu yayınladığı geçmiş olsun mesajında “Yüreğimiz Hatay’da! Merkez üssü Hatay olan ve birçok çevre ilimizi de etkileyen bir deprem daha meydana geldiğini endişeyle öğrendim. Duamız, herhangi bir can kaybı yaşanmamış olması. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” ifadesine yer verdi.

Davutoğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj şöyle:

“Geçmiş Olsun Hatay. Hatay'da meydana gelen iki yeni depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yeni can kayıplarımızın olmamasını temenni ediyoruz. Rabbim ülkemizi, milletimizi her türlü afetten korusun.” (Kısa Dalga)

Gündem