Akşener’den tartışma yaratan sözler: İstifa edenleri AKP almayacak

Akşener’den tartışma yaratan sözler: İstifa edenleri AKP almayacak
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisindeki istifalar üzerine kapalı toplantılar yapıyor. Toplantılardan birinde istifalarla ilgili olarak "Hadi göreyim, bizden ayrılanlar AK Parti'ye nasıl gidecekler? Gitse de almayacaklar" dediği ileri sürüldü.

İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener, İç Anadolu’daki yedi il başkanı ve ilçe başkanlarıyla toplandı. Kapalı toplantıda yaşananları kulis bilgisi olarak yazan Gazeteci İsmail Saymaz bu toplantılardan birinde Akşener'in “Hadi göreyim, bizden ayrılanlar AK Parti’ye nasıl gidecekler? Ne milletvekili ne bir üye gidebilir. Gitse de almayacaklar. Nisan ayına kadar kimse AK Parti’ye geçemeyecek” dediği öne sürüldü. Akşener'in Ankara Milletvekili Adnan Beker’i ima ettiğini ifade edildi.

Kulis Bilgisi Sözcü Gazetesi Yazarı İsmail Saymaz'a ait...

Saymaz'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"(...) İddiaya göre kapalı toplantıda partililere şunları söyledi:

'Hadi göreyim, bizden ayrılanlar AK Parti'ye nasıl gidecekler? Ne milletvekili ne bir üye gidebilir. Gitse de almayacaklar. Nisan ayına kadar kimse AK Parti’ye geçemeyecek.'

Akşener'in İyi Parti'den istifa eden Ankara Milletvekili Adnan Beker'i ima ettiği öne sürülüyor. Hatta Akşener'in AK Parti'den 'Beker'i almayın' ricasında bulunduğu savunuluyor. Beker, 'Bu söylenti üç ay önce kulağıma geldi' diyor. (...)" (Kısa Dalga)

Gündem