Kulis: Süleyman Soylu İBB Başkan adaylığı için harekete geçti

Kulis: Süleyman Soylu İBB Başkan adaylığı için harekete geçti
Gazeteci Orhan Uğuroğlu, “Süleyman Soylu'nun genel merkeze, saraya yakın insanlarla iletişimde olduğu söyleniyor. Bana gelen kulis bilgilerine göre Süleyman Soylu aday ve ona göre çalışıyormuş” dedi.

Gazeteci Orhan Uğuroğlu, eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olacağını iddia etti.

Halk TV’de katıldığı programda kulis bilgilerini paylaşan Uğuroğlu, "Süleyman Soylu AKP'nin İstanbul belediye başkanı aday adayı olacak. Onun için bir anda ortaya çıktı. Hani diyorlardı ya 'İstanbul'a sürpriz isim' diye... Şimdi Süleyman Soylu'nun hedefinin bu olduğu, bunun için genel merkeze, saraya yakın insanlarla iletişimde olduğu söyleniyor. Bana gelen kulis bilgilerine göre Süleyman Soylu aday ve ona göre çalışıyormuş. Recep Tayyip Erdoğan'la da etrafındaki insanlarla hat kurmaya çalışıyormuş” dedi.

“Eski bir AKP'li bakan bana söyledi. Bu plan iki aşamalıdır diye açıkladı” diyen Uğuroğlu, “Süleyman Soylu da kaybettiği itibarını yeniden getirmek için ve önce İstanbul'u kazanayım sonra da Erdoğan'ın yerine adım atayım düşüncesi olabilir” ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Gündem