Kuşadası Belediyesi, hayvan barınağını 7/24 canlı izlemeye açtı

Kuşadası Belediyesi, hayvan barınağını 7/24 canlı izlemeye açtı
Kuşadası Belediyesi, sokak hayvanlarına tedavi, aşı, kısırlaştırma ve sahiplendirme hizmetleri verdiği Kuşadası Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ni 7 gün 24 saat canlı olarak izleyebilme olanağı sunuyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait barınakta kaydedilen görüntülerle birlikte sahipsiz hayvanların sağlıklı barınma hakları bir kez daha Türkiye'nin gündemine otururken; Kuşadası Belediyesi, yeni bir uygulamaya imza attı. Kuşadası Belediyesi, sokak hayvanlarına tedavi, aşı, kısırlaştırma ve sahiplendirme hizmetleri verdiği Kuşadası Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ni 7 gün 24 saat canlı olarak izleyebilme olanağı sunuyor.

Kuşadası Belediye Başkanı, Ömer Günel, Twitter hesabından yaptığı açıklamada ; “Can dostlarımıza sevgiyle bakıyoruz. Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezimizdeki can dostlarımızı 7/24 kusadasi.bel.tr adresimiz üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz” dedi. Şarkıcı Cenk Eren ise bu paylaşım üzerine “Bakın kendisine, Belediyesine güvenen Kuşadası Belediye Başkanı Sayın Ömer Günel, kameraları yerleştirmiş herkes izleyebilir diyor. Sizler de açın barınakların kapısını gelelim biz temizleyelim, hayvanların bakımını yapalım, başlarını okşayalım. El ele çözüme gidelim. Hadi Sayın başkanlar” yanıtı verdi.

(ANKA)

Gündem