Manchester City tarihinin en kötü durumunda: Pep Guardiola’nın öğrencileri dökülüyor

Manchester City tarihinin en kötü durumunda: Pep Guardiola’nın öğrencileri dökülüyor
Aston Villa, sahasında Manchester City'i 1-0 mağlup etti. Bu skorun ardından Manchester United, ligde Manchester City’nin yalnızca üç puan gerisinde yer aldı. Pep Guardiola'nın öğrencilerinin galibiyet hasreti 4 maça çıktı.

İngiltere Premier Lig'de birbirinden heyecanlı karşılaşmalar oynanmaya devam ediyor. 15. hafta mücadelesinde son şampiyon Manchester City, deplasmanda Aston Villa'ya konuk oldu. Karşılaşmanın başından sonuna kadar rakibine oranla oldukça etkisiz olan Manchester City, sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.
Her maçta oyununu domine ettiren Guardiola'nın öğrencileri Aston Villa karşısında adeta topu göremedi. Maçın ardından ortaya çıkan istatistikler de bir hayli dikkat çekici oldu.
Manchester City, Premier Lig’de dört maçtır galibiyet alamıyor. Premier League'de Aston Villa, sahasında Manchester City'i 1-0 mağlup etti ve Pep Guardiola'nın öğrencilerinin galibiyet hasreti 4 maça çıktı.

  • 4-4 vs. Chelsea
  • 1-1 vs. Liverpool
  • 3-3 vs. Tottenham
  • 1-0 vs. Aston Villa

Manchester City'nin Aston Villa'ya karşı çektiği iki şut, Pep Guardiola takımının Avrupa'nın beş büyük ligindeki bir maçta çektiği en az şut oldu. Aston Villa'nın 22 şutu ise aynı dönemde Pep Guardiola takımının en çok karşılaştığı şut sayısı oldu. (Kısa Dalga)

Spor