Mehmet Öz'den Biden'a yaylım ateşi: İnsanlar ay sonunu getiremiyor

Mehmet Öz'den Biden'a yaylım ateşi: İnsanlar ay sonunu getiremiyor
ABD'de Cumhuriyetçi Parti'den senatör adayı olan Dr. Mehmet Öz, Başkan Joe Biden'ın ekonomi politikalarının öfke yarattığını, 'insanların ay sonunu getiremediğini' söyledi. Öz, eski başkan Donald Trump'ın kendisini desteklemesi hakkında da konuştu.

ABD'nin Pennsylvania eyaletinde Cumhuriyetçi Parti'den senatör adayı olan Dr. Mehmet Öz, artan enflasyon nedeniyle Demokrat başkan Joe Biden'ın yönetimine ateş püskürdü. Öz, artan enerji fiyatlarına dikkat çekerek Biden'ın ekonomi politikalarını insanları öfkelendirdiğini söyledi.

'AY SONUNU GETİREMİYORUZ'

Seçim kampanyasını sürdüren Öz, Fox News kanalına katıldığı programda "Enflasyon yükselirken burada insanlar gerçekten çok öfkeli. 'Tanrım, ay sonunu getiremiyoruz' diyorlar" ifadelerini kullandı.

Öz, Pennsylvania gibi bir enerji eyaletinde insanların Cumhuriyetçi Partili eski başkan Donald Trump ile Biden'ın politikalarını kıyasladığını ve çok öfkeli olduklarını söyledi. Mehmet Öz, artan enerji fiyatlarından Ukrayna'daki savaşı ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i sorumlu tutan Biden'a katılmadığını da belirterek, enflasyonun ülkenin enerjide bağımsız olmamasından kaynaklandığı yorumunu yaptı.

'TRUMP BANA AKILLI DEDİ'

Önceki hafta Trump'tan da destek alan Öz, bu konu hakkında da şu yorumu yaptı: "Pennsylvania'daki bütün Senato adayları Başkan Trump'a gitti. Hepimiz onun tarafından dikkatle değerlendirildik ve o beni seçti... Kendisinden alıntı yapacak olursam, benim 'akıllı ve sert' olduğumu söyledi, 'Bizi hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmaz' dedi."

Dünya