MHP Genel Sekreteri gazeteci Yazıcıoğlu’nu hedef gösterdi

MHP Genel Sekreteri gazeteci Yazıcıoğlu’nu hedef gösterdi
Devlet Bahçeli’ye soru soran gazeteci Yıldız Yazıcıoğlu’na yönelik MHP’nin saldırıları sürüyor. Büyükataman, Yazıcıoğlu’nun soru sormasını “provokatör eylem” olarak nitelendirdi, gazeteciyi hedef gösterdi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye soru soran gazeteci Yıldız Yazıcoğlu’nu hedef gösterdi.

Gazeteci Yazıcıoğlu, MHP Grup Toplantısı'nda Bahçeli'ye eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in ölümüne ilişkin soru sormak istemiş, ancak Bahçeli MHP tarafından "Hadi işine bak" yanıtıyla terslenmişti. Yazıcıoğlu, Bahçeli’nin yanındaki milletvekilleri tarafından itilerek uzaklaştırılmıştı.

Olayın ardından açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Yazıcıoğlu'nun "ajan provokatör edasıyla hareket ettiğini” iddia ederken, bugün de benzer bir açıklama MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’dan geldi.

Büyükataman, HDP’nin kapatılması için yürüttükleri mücadele nedeniyle “şer cephesinin saldırılarına” maruz kaldıklarını ileri sürdü.

Voice of Amerika (VOA) Türkiye muhabiri Yıldız Yazıcıoğlu’nu hedef gösteren Büyükataman, “Zillet cephesinin arkasında yuvalanan, yabancı başkentlerden fonlanan, fitne ve iftiradan beslenen bir takım sözde gazeteciler de bir yerlerden düğmeye basılmışçasına adeta MHP’ye karşı bir operasyon başlatmışlardır. MHP’yi karanlık odaklarla, kirli yapılarla ilişkilendirmek isteyenler esasında tam da kendi durdukları yeri göstermektedirler. Kimi zaman gazeteci, kimi zaman da siyasetçi maskesiyle karşımıza çıkan sicili kabarık operasyon elemanlarının yaptıkları gazetecilik faaliyeti değil, Türkiye karşıtı başkentlerden fonlanan provokatör eylemlerdir. Milliyetçi Hareket Partisi, bu ajan provokatör eylemcileri deşifre etmeye, Türk düşmanı yabancı başkentlerin planlarını bozmaya, Türk milleti ve MHP üzerine yazılan karanlık senaryoları yırtıp atmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Gündem