MHP MYK üyesi Şahin Gürz de Sarallar operasyonunda gözaltına alındı

MHP MYK üyesi Şahin Gürz de Sarallar operasyonunda gözaltına alındı
Sarallar çetesine yapılan operasyonda MHP MYK üyesi Şahin Gürz'ün de gözaltına alındığı öğrenildi.

Sarallar grubuna 28 Haziran'da 1500 polisin katılımıyla operasyon düzenlendi. İstanbul merkezli Yalova, Kocaeli, Manisa, Muğla, İzmir, Antalya, Sakarya, Trabzon, Tekirdağ, Samsun, Ankara ve Artvin’de eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda aralarında Erdal Acar’ın da bulunduğu 119 şüpheli gözaltına alındı.

Halk TV'den Dinçer Gökçe'nin haberine göre gözaltına alınanlar arasında MHP MYK Üyesi Şahin Gürz de bulunuyor.

ŞAHİN GÜRZ KİMDİR?

1988 yılında İstanbul’da doğdu. Lisans ve Yüksek Lisans eğitimini Haliç Üniversitesi’de tamamlayan Şahin Gürz, yine aynı üniversitede doktora eğitimine devam etmektedir. Şahin Gürz aynı zamanda Haliç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer Utlu'nun danışmanı olarak üniversite künyesinde yer alıyor.

Haliç Üniversitesi’nde aktif öğrenciliği boyunca sırasıyla Öğrenci Konseyi Başkanlığı, Türkiye Öğrenci Konseyi İstanbul Koordinatörlüğü, Mezunlar ve Mensuplar Derneği'nin Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürütmüştür. Profesyonel hayatına kurucusu olduğu Şahin Mimarlık’ta iç mimar olarak devam eden Gürz, inşaat, organizasyon ve mobilya sektörlerinde de faaliyet göstermektedir.

Şahin Gürz aynı zamanda Küçükyalı Yelken Spor Kulübü Asbaşkanı ve Maltepe Sanayici ve İş adamları Derneği Başkanvekilidir. Boks, kayak ve binicilik gibi spor dallarıyla ilgilenmektedir.

“Toplu konutların İstanbul’daki yeri”, “Kapalıçarşı ve günümüz alışveriş merkezlerinin karşılaştırması” gibi konularda akademik çalışmaları mevcuttur.

Gündem