MHP'li Yönter Özel'e hakaretler yağdırdı: Saman doldururlar kirli postuna

MHP'li Yönter Özel'e hakaretler yağdırdı: Saman doldururlar kirli postuna
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef aldı.

Kısa Dalga - MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Sinan Ateş davası üzerinden yaptığı eleştirilerine yanıt verdi.

Yönter, sosyal medya hesabı üzerinden CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sözlerini alıntılayarak "Özgür, anormal zihniyetini normalleşme diye yutturmaya kalkışman komedi" ifadelerini kullandı.

Yönter hakaretler savurdu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugünkü açıklamasında “Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter normalleşmeden çok korkuyor. Çünkü normalleşen Türkiye’de kimse Başkent’in orta yerinde Ülkü Ocakları Genel Başkanının cenazesini sahipsiz bırakmaz." ifadelerini kullandı.

Yönter, Özel'in sözlerine şöyle yanıt verdi:

''Laf söyledi bal kabağı, koy tabağa ye sabaha… Yüzü sanki kösele derisi, ne desek nafile… Zira gafile kelam nafile kelam. Özgür, anormal zihniyetini normalleşme diye yutturmaya kalkışman komedi. Bizim korkumuz olmaz, korkan senin gibi olsun! Bizi kiminle konuştun veya konuşuyorsun bilemem, ama güvenme işbirlikçi ve kripto dostlarına saman doldururlar kirli postuna…İspat bekliyoruz Özgür, ispat…Bize yönelik iddialarını ispat etmezsen namertsin''

ulvi-yonter-tvit.jpg

Ne olmuştu?

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel MHP'den yapılan açıklama ve çağrılar için gazetecilerin sorularını yanıtlamış;

“Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter normalleşmeden çok korkuyor. Çünkü normalleşen Türkiye’de kimse Başkent’in orta yerinde Ülkü Ocakları Genel Başkanının cenazesini sahipsiz bırakmaz.

Sinan Ateş cinayetinin aydınlatılması için tavır koyuyoruz, eşi ve çocuklarına da bütün ülkenin vicdanlı insanlarıyla sahip çıkıyoruz.

Sinan Ateş için taziye tweeti bile atmayanların bu saldırgan tweetlerin milletin gönlünde hiç yeri yoktur. Onlarla aynı seviyeye inersek, çıkarken vurgun yeriz.” ifadelerini kullanmıştı.(Haber Merkezi)

Gündem