Murat Kurum'dan İmamoğlu'nun sözleri ile propaganda: Heyecanımız var, gençliğimiz var

Murat Kurum'dan İmamoğlu'nun sözleri ile propaganda: Heyecanımız var, gençliğimiz var
2019 seçim sürecinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile özdeşleşen "Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var" sözlerini AKP'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum kullandı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende partisinin 26 il belediye başkan adayını açıkladı. Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Adaylığının açıklanmasının ardından AKP’nin İBB başkan adayı Murat Kurum, seçim çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Fatih'te ziyaretlerde bulunan Kurum, Fatih Camisi'nin haziresindeki Fatih Sultan Mehmet Türbesi'ne ve eski İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın kabrine gitti.

'Gençliğin mutlu olduğu İstanbul'u inşa edeceğiz'

Fatih'te açıklamalarda bulunan Kurum, "Gençliğin mutlu olduğu İstanbul'u inşa edeceğiz. Bu da çok önemli. Gençlerimiz bizimle birlikte belediyelerimizi yönetecekler 39 ilçede. Onlar üniversiteden mezun olacaklar, buralarda açacağımız alanlarda onlarla birlikte iş ortaklığı yapacağız. Onlarla birlikte bu şehrin kalkınması için adımlar atacağız" dedi.

'Heyecanımız var, gençliğimiz var, enerjimiz var'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2019 seçimlerinde kullandığı ve kendisiyle özdeşleşen "Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var" sözlerini Kurum'un da kullanması dikkat çekti. Kurum, "Heyecanımız var, gençliğimiz var, enerjimiz var" şeklinde konuştu. (Kısa Dalga)

Gündem