Özdağ: Bu ülkede istihbaratçı, polis yetiştirdim onlar bana bilgi veriyor

Özdağ: Bu ülkede istihbaratçı, polis yetiştirdim onlar bana bilgi veriyor
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, telefonlarının dinlendiğini söylerken "Bu ülkede istihbaratçı yetiştirdim, polis yetiştirdim. Bu insanlar bana güveniyorlar ve beni seviyorlar. Bana bilgi de veriyorlar" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yaşanan gerilim artarak sürüyor. Halk TV canlı yayınına katılan Özdağ, Soylu'ya bir kez daha meydan okudu. Özdağ, "Bu siyasi bir şey değil artık. Kişisel bir şeye dönüştü. Ben bunun hesabını sormazsam gözüm açık gider. Bir gün karşılaşırız Süleyman'la. Onun yanında da polis olmaz, benim yanımda da olmaz. Bak o zaman ne olur görürüz" dedi.

"Benim telefonumu dinliyorlar. Her hareketimi izliyorlar. Peşimde ekip var. Kredi kartımın ekstresi bir bana geliyor bir de onlara gidiyor " diyen Özdağ, gazeteci İsmail Saymaz'ın "Bunu nerden biliyorsunuz?" sorusu üzerine, "Bu ülkede istihbaratçı yetiştirdim, polis yetiştirdim. Bu insanlar bana güveniyorlar ve beni seviyorlar. Bana bilgi de veriyorlar" ifadelerini kullandı.

Gündem