Özgür Özel 'O paylaşım adaylıktan etti' dedi, Hacer Foggo'dan yanıt geldi

Özgür Özel 'O paylaşım adaylıktan etti' dedi, Hacer Foggo'dan yanıt geldi
CHP Genel Başkanı Özel, Hacer Foggo'nun aday gösterilmemesine ilişkin, "MYK'ya sunduğum listede Hacer Foggo vardı. 14 Mayıs günü seçim bitince havaalanından paylaştığı resim bana gösterildi ve itiraz edildi" açıklaması yaptı. Hacer Foggo o tarihte kendisinin CHP Genel Merkezi tarafından İstanbul'da görevlendirdiğini ifade etti ve bir video paylaştı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hacer Foggo'nun CHP'den Konak Belediye Başkan aday olarak gösterilmemesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Halk TV'den İsmail Küçükkaya'ya konuşan Özel, "MYK'ya sunduğum listede Hacer Foggo vardı. Ancak büyük bir itiraz yükseldi" dedi.

Özel, şunları söyledi: "14 Mayıs günü seçim bitince havaalanından paylaştığı resim bana gösterildi ve itiraz edildi. İzmir'den ve özellikle kadın kolları başkanının atanması için mücadele verdiler."

Foggo'dan yanıt geldi

Foggo adaylığına itiraz edip gerekçe olarak İzmir'den ayrılış fotoğrafını gösterenlere sosyal medya hesabı üzerinden böyle yanıt verdi:

Ben İzmir'de iken CHP Genel Merkezi'nden aradılar ve İstanbul'a geçmemi, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi için İstanbul'da çalışmamı istediler. Buyrun o tarihte paylaştığım ve adaylığımı engelleyen kadın kollarına İstanbul'dan tatil videom

(Kısa Dalga)

Gündem