TFF maçın planlandığı şekilde oynanacağını duyurdu

TFF maçın planlandığı şekilde oynanacağını duyurdu
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin toplantı yaptı ve Atatürk krizini konuştu.

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin bu akşam Riyad'da karşı karşıya geleceği Süper Kupa maçı öncesi ortaya Atatürk pankartı krizi yaşandığına dair atılan iddiaların ardından kritik bir görüşme gerçekleşti. Toplantı sonunda maçın oynanmasına karar verdiği ifade ediliyor.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, durum değerlendirmesi yapmak için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin bulunduğu otele geldi.

Ali Koç otele girişte yaptığı açıklamada "Neler olacağını bilmiyoruz. çağırdılar, biz de geldik" dedi.

TFF açıklama yapmıştı

Maç öncesi Suudi yetkililerin Riyad’da "Atatürk posteri", "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh pankartı", "Atatürk tişörtü" ve "İstiklal Marşı"na izin vermediği iddia edildi.

TFF'den yapılan açıklamada, "Süper Kupa maçı Türk bayrağımız huzurunda, 100. Yıl Kutlama etkinlikleri, şehitlerimiz için saygı duruşu ve sanatçı Norm Ender'in okuyacağı İstiklal Marşımız ile başlayacaktır. Bu konuda yapılan dezenformasyona itibar etmeyiniz" denildi.

Süper Kupa mücadelesi, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park'ta (Kral Suud Üniversitesi Stadyumu) yapılacak. Müsabaka, TSİ 20.45'te başlayacak ve ATV'den canlı yayınlanacak. (Kısa Dalga)

Gündem