Şahan Gökbakar'dan sert tepki: Depremzede çocuklarımızı neden bu karanlığın eline bıraktınız

Şahan Gökbakar'dan sert tepki: Depremzede çocuklarımızı neden bu karanlığın eline bıraktınız
Oyuncu Şahan Gökbakar DW Türkçe'nin "Sakarya'da 9 depremzede çocuğun Diyanet'e bağlı ama İsmailağa Cemaati tarafından işletilen yatılı bir Kur'an kursuna verildiği ortaya çıktı" başlıklı haberini paylaşıp sert tepki gösterdi.

Türkiye'yi yasa boğan 7,7 ve 7,6'lık Kahramanmaraş merkezli, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Hatay, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da büyük yıkımlara neden olan deprem sonrası çok sayıda kayıp çocuk haberleri ortaya çıktı.

Gazeteciler konuya ilişkin detaylı haberler yaparken sivil toplum kuruluşları da yetkili makamları göreve çağırıp, gerekli suç duyurularında da bulunmaya devam ediyorlar.

Dün DW Türkçe'nin ortaya çıkardığı "Sakarya'da 9 depremzede çocuğun Diyanet'e bağlı ama İsmailağa Cemaati tarafından işletilen yatılı bir Kur'an kursuna verildiği ortaya çıktı. Bir kurs görevlisi DW Türkçe'ye çocukların annelerinden ayrı kaldığını söyledi" başlıklı haberden sonra tepkiler yeniden yükselmeye başladı.

Sanatçı Şahan Gökbakar haberi "9 depremzede çocuk Diyanete bağlı ama bir tarikat tarafından isletilen yurda verilmiş.Çocuklar 12den büyük olunca kadinlarin oldugu yerde kalamazmış.Anneleri baska yerde kalıyormuş.Zihniyete bak!Depremzede çocuklarımızı neden bu karanlığın eline bıraktınız? Yazık değil mi?!!" notuyla paylaştı.

(Kısa Dalga)

Gündem