Seçimlerden sonra ilk buluşma: Erdoğan - Bahçeli görüşmesi 50 dakika sürdü

Seçimlerden sonra ilk buluşma: Erdoğan - Bahçeli görüşmesi 50 dakika sürdü
Erdoğan ile Bahçeli'nin 31 Mart seçimlerinden sonra ilk kez bugün buluştu. Bahçeli'nin evinde gerçekleşen görüşme 50 dakika sürdü.

Cumhur İttifakı'nın iki ortağı 31 Mart seçimlerinden sonra ilk defa buluştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün Bahçeli'nin evinde bir araya geldi. Görüşme saat 15.50'de başladı ve yaklaşık 50 dakika sürdü.

gmvgv6gwcaaxbjq.jpg

Erdoğan ile Bahçeli görüşmesinde, Cumhurbaşkanı'nın Özel ile görüşmesi ve yeni anayasa çalışmaları ele alındığı ve diğer yandan Cumhur İttifakı'nın yol haritasının da değerlendirildiği kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu hafta CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile de görüşmesi bekleniyor.

Son görüşme 15 Ocak'taydı

Devlet Bahçeli'nin evindeki görüşme saat 15.00'te gerçekleşecek. Erdoğan ile Bahçeli en son 15 Ocak'ta Beştepe'de gerçekleşmişti.

Ne olmuştu?

31 Mart seçimlerinde beklediği sonuca ulaşamayan Cumhur İttifakı'nda; AKP özeleştiri sürecini başlatacağını duyurdu, MHP kurmayları ise partilerinin oy kaybı yaşamadığını ileri sürdü.

İttifakın devamıyla ilgili tartışmaların başladığı dönemde, MHP lideri Bahçeli, Meclis'te düzenlenen resepsiyona katılmadı ancak ertesi gün partisinin sosyal medya hesabından Ferdi Tayfur'un "Söyleten Sensin" şarkısı eşliğinde yürüyüş yaptığı video paylaşıldı. (Kısa Dalga)

Politika