Semih Yalçın'dan Özgür Özel'e: Haddini bildirmekten çekinmeyiz

Semih Yalçın'dan Özgür Özel'e: Haddini bildirmekten çekinmeyiz
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, CHP lideri Özgür Özel'e "Bize saldırmaya devam edersen, sana kemali memnuniyetle haddini bildirmekten çekinmeyiz" dedi.

Kısa Dalga - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve öldürülen Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'le görüşmesinin ardından Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den manidar bir açıklama gelmişti. Bahçeli şöyle demişti:
"AK Parti ile CHP arasında geniş tabanlı bir ittifakın vücuda gelmesi, buna da altılı masanın diğer unsurlarının desteği Milliyetçi Hareket Partisi’nin samimi dileği ve temennisidir..."

Özgür Özel ne demişti?

CHP lideri Özgür Özel, Bahçeli'nin bu sözlerine şöyle yanıt verdi: "Sayın Bahçeli, memleketi bu hale kadar getirip suç ortağını bize doğru itmesin. Bu sorunları ya çözsünler, ya bıraksınlar biz çözeriz." Özel ayrıca Sinan Ateş cinayetiyle ilgili "Biz Sinan Ateş'in cinayetinin aydınlatılması için tavır koyuyoruz. Eşine ve çocuklarına da bütün Türkiye'nin vicdanlı insanlarıyla birlikte sahip çıkıyoruz" dedi. Özel, MHP genel başkan yardımcılarının Sinan Ateş cinayeti ile ilgili haberler ve Gezi tutuklularının serbest bırakılması çağrıları nedeniyle çok sayıda gazeteciyi hedef göstermesini de eleştirmişti.

'Nefesini boşuna tüketiyorsun'

Özgür Özel'e sosyal medya hesabından yanıt veren MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Senin riyakârca efelenmelerinin, laf ebeliklerinin altında kalmayız. Layık olduğun tarzda muamele ve hitap ederiz. Biz varız; sen de buyur, böyle devam et" dedi. "Bir siyasi parti genel başkanı gibi değil de, padişahtan kelle isteyen Celali elebaşı, bir sergerde gibi davranıyorsun" diyen Yalçın özetle şunları yazdı:

"Lakin nefesini boşuna tüketiyorsun. Sahte kabadayılıkla bizi ürküteceğini sanıyorsan aldanıyorsun. MHP’nin iç işlerine karışma hadsizliğin de cabası… Sen önce kendi partinin içindeki sorunları çözmeye çaba göster. Bize sataşıp bizimle uğraşarak Yerel Seçimlerin rüzgârında ötelenen parti içi kavgalarının üstünü örtemezsin. Senin partinde öyle tipler var ki gıdım gıdım altını oyarlar. Sonra bir bakmışsın ki koltuk altından gidivermiş.

'Çirkefleşiyorsun'

Menfur bir cinayeti istismar ederek kirli siyasetine katık ediyorsun. Birilerinin zembereklerini kuruyor, hassasiyetlerini tahrik ediyorsun. Her gün biraz daha çirkinleşiyor, çirkefleşiyorsun. Haddini bilmeden bize saldırmaya devam edersen, sana kemali memnuniyetle haddini bildirmekten çekinmeyiz. Senin riyakârca efelenmelerinin, laf ebeliklerinin altında kalmayız. Layık olduğun tarzda muamele ve hitap ederiz. Biz varız; sen de buyur, böyle devam et! Hodri meydan." (Haber Merkezi)

Gündem