Show TV'ye tepki büyük. Apar topar ekrandan alınacak... Seyircileri kızdırdılar

Show TV'ye tepki büyük. Apar topar ekrandan alınacak... Seyircileri kızdırdılar
Show TV ekranlarında yayımlanan Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın başrollerindeki Aile dizisi final yapacak. Dizinin finaliyle ilgili ortalıkta dolaşan iddia seyircileri çok kızdırdı.

Reytingleri yüksek gelen Aile dizisi buna rağmen final yapacak. İddialara göre Aile dizisi 30.bölümde final yaparak ekrana veda edecek.

SEYİRCİLER ÇOK KIZGIN

Seyirciler apar topar Aile dizisinin final yapacak olmasından dolayı çok üzgün. Show TV'ye tepki gösteren seyirciler kanalın bu kararından vazgeçmesini istiyorlar.

AİLE DİZİSİNİN YERİNE YENİ DİZİ

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre; İlker Kaleli ile Öykü Karayel'in başrolünü paylaşacağı Show TV'nin "Arak" dizisi, Aile dizisinin yerine başlayacak.

aile.jpg

Most Production tarafından hazırlanan "Arak" adlı dizinin çekimleri geçtiğimiz hafta sonu başladı. Bu dizi, Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. gecce.com.tr'nin edindiği bilgiye göre; Dizinin yapımcılığını ise Murat Can Oğuz üstleniyor. Öykü Karayel ve İlker Kaleli'nin bir araya geldiği bu proje, ilginç bir hikayeyi ekranlara taşıyacak.

5b6d1c5f72ce34e.png

Dizide, ayrıca Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi deneyimli oyuncular da yer alıyor.

Senaryosu Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay tarafından kaleme alınan dizi, "Cebinden cüzdan çalan mı hırsız? Cebine para koyup hayatını çalan mı?" mottosuyla çekiliyor. Öykü Karayel, Zeynep karakteriyle, İlker Kaleli ise Kara karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

İlgili Haberler
Magazin