Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'ten Bahçeli'ye çağrı: Samimiyse elimizdeki bütün belgeleri vermeye hazırız

Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'ten Bahçeli'ye çağrı: Samimiyse elimizdeki bütün belgeleri vermeye hazırız
Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş, MHP lideri Bahçeli'ye seslendi: "Gelin işbirlikçileri ve azmettirenleri birlikte yakalayalım. Bu cinayeti birlikte çözelim. Samimiyse elimizdeki bütün belgeleri vermeye hazırız."

Ankara'da öldürülen Ülkü Ocakları'nın eski genel başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, Sözcü yazarı İsmail Saymaz'a yaptığı açıklamada eski MHP Milletvekili Olcay Kılavuz ve Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın cinayeti birlikte planladığını savunmuştu. Ateş "Eşimin bana söylediği şuydu: 'Olcay ve Ahmet beni öldürmek için kiralık katil arıyor" dedi.

Ayşe Ateş'in bu açıklamaları yaptığı gün MHP lideri Devlet Bahçeli ise Ahmet Yiğit Yıldırım'ı yanına alarak açıklama yaptı. Bahçeli şunları söyledi: "Gazete ve televizyonlarda yurt içinden ve yurt dışından katılarak itibar cellatlığına soyunan, haksız ve hayasız iddialarda bulunan, şerefsizliğin kisvesine bürünen kimler varsa mahkemede dinlenmelerini, ifadelerinin alınmasını, şayet varsa bilgi, belge ve bulguları mahkemeye sunmalarını istiyorum."

T24 yazarı Candan Yıldız, Bahçeli'nin sözlerini Sinan Ateş'in ablası Selma ateş'e sordu. Yıldız'ın aktardığına göre Selma Ateş Bahçeli'ye açık bir çağrı yaptı ve "Gelin işbirlikçileri ve azmettirenleri birlikte yakalayalım. Bu cinayeti birlikte çözelim. El uzatın ki size inanalım. Samimiyse elimizdeki bütün belgeleri vermeye hazırız. Partiyi pisliklerden temizleyelim” dedi. (Kısa Dalga)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem