Bahçeli, gazetecileri hedef aldı: Hepinizle hesaplaşacağız

Bahçeli, gazetecileri hedef aldı: Hepinizle hesaplaşacağız
MHP lideri Bahçeli, yanına adı Sinan Ateş cinayetinde geçen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ı alarak açıklama yaptı. Bahçeli, "NOW, Halk TV ve Sözcü Televizyonu'nun bilgi ve belgelerini sunmalarını bekliyoruz. Hepinizle hesaplaşacağız. Bizden olmadığı halde bizimle ilgili konuşan, kokuşmuş zevatın kuyruk acısını biliyoruz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ülkücü Şehitleri Anma Günü"nde, yanına adı Sinan Ateş cinayetinde geçen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ı alarak açıklama yaptı.

Bahçeli, konuşmasında Sinan Ateş cinayetiyle ilgili yayınlar yapan televizyon kanallarını hedef aldı.

'Hepinizle hesaplaşacağız'

Bahçeli'nin sözlerinin satır başları şöyle:

"Dünün ülkücü katillerinin ülkücü savunması yapması tam bir yutturmacadır. Elinde ve vicdanında kan bulunanlarla kesinle hesaplaşacağız.

Halk TV, Now TV, Sözcü TV başta olmak üzere, MHP ve Ülkü Ocakları düşmanlığının sahnesine dönüşen gazete ve televizyonlarda, yurt içinden veya yurt dışından katılarak itibar cellatlığına soyunan, haksız ve hayasız iddialarda bulunan, şerefsizliğin kisvesine bürünen kimler varsa, mahkemede dinlenmelerini, ifadelerinin alınmasını, şayet varsa tevsik edilmiş bilgi, belge ve bulgularını mahkemeye sunmalarını istiyor, bu hususta adli müracaatımızı en kısa sürede gerçekleştireceğimizi şehitlerimizin manevi huzurunda ilan ediyorum. Hesaplaşacağız, sonuçta ise muhasım müfterilerle kesinlikle helalleşmeyeceğiz.

'Bir senaryo ile üzerimize geliyorlar'

Bir senaryo ile üstümüze geliniyor. Müfterilerle helalleşmeyeceğiz. Ülkücü katilleri ile hesaplaşacağız. Bunların üstünden geleceğiz. Komünist taktiklerin davamız etrafında hesap mayınları yakında faillerini patlatacaktır. Bizden olmadığı halde bizimle ilgili konuşan, kokuşmuş zevatın kuyruk acısını biliyoruz. Cumhur İttifakı'nı zafiyete uğratmak maksadı ile bir senaryo ile üzerimize gelenlerin yumuşak karnımızı yoklayanların dış bağlantılı ajanlarla taşeronluk yapanları karşılayıp paramparça etmek nimet borcumuzdur.

Milliyetçi ülkücü camiayı yolundan caydıracak hiçbir güç yoktur.

'Hiçbir karanlık dava ve eylem bizi bozamayacaktır'

Zillet ve zulüm esintisine sonuna kadar direnç göstermeye hazırız. Dün haklıydık, bugün haklıyız yarın da haklı olacağız. Hiçbir karanlık dava ve eylem bizi bozamayacaktır.

Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız. Bize bunun hatırlatmasını yapanları insan yerine dahi koymuyoruz. Şehit olan arkadaşlarımızı da asla unutmuyoruz.

Şehitliğin ancak seçilmiş insanların yolu olduğuna inanıyoruz." (Kısa Dalga)

Gündem